Over MadeToMatch

Onze missie
MadeToMatch is dé specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige veiligheidskleding. We spelen in op specifieke behoeftes van onze klanten en gaan probleemoplossend te werk. In onze dienstverlening staan flexibiliteit,  leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit centraal. We zijn uit op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Samenwerking met derden, uitstekende arbeidsverhoudingen en verantwoord ondernemerschap dragen daaraan bij.

Onze visie
MadeToMatch streeft naar een grote mate van in- en externe klantgerichtheid. Wij willen een organisatie zijn waar klanten graag terugkomen. En zeker zo belangrijk: waar mensen met plezier voor werken. We stimuleren betrokkenheid en zorgen ervoor dat onze medewerkers trots zijn op ‘hun’ bedrijf en de producten en diensten die het levert.

Onze mensen
We zijn ervan overtuigd dat onze mensen de sleutel zijn tot het succes van MadeToMatch. Deze gedachte staat dan ook centraal in ons personeelsbeleid. Daarnaast richten wij ons beleid maatschappelijk verantwoord in. Zo proberen we samen met gemeenten en textielopleidingsscholen werklozen te scholen in het confectievak voor bedrijfskleding. Daarnaast zorgen wij
voor prettige uitdagende werkomstandigheden en een comfortabele haal- en brengservice ’s morgens en ’s avonds.

Onze kwaliteit

Wij leveren uitsluitend duurzame kwaliteitsproducten. Daarnaast onderwerpen wij iedere bestelling aan een nauwgezette ingangscontrole. Onze opdracht gevers zijn daardoor verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens ISO 9001:2008. Wat dat concreet betekent? Dat we bij MadeToMatch zeggen wat we doen, doen wat we zeggen én dat ook bewijzen!

Uw keuze!

Als u kiest voor MadeToMatch, kiest u voor:

  • Een solide en betrouwbare organisatie
  • Een gespecialiseerde bedrijfskleding producent
  • Een flexibele partner in vernieuwingen