Zekerheid voorop

Zekerheid voorop!

Om u een goed inzicht te geven in de professionele werkwijze van Made To Match, zetten we het totale proces vanaf productie tot aan aflevering voor u op een rij.

Productie

De confectie van de kleding vindt plaats in onze eigen Fair Wear gecertificeerde productiefaciliteit binnen de Europese Unie. Hier wordt gewerkt met nieuwe, computergestuurde machines die volautomatisch een constante hoge kwaliteit afleveren. Hierdoor zijn de vaste stikafstanden minimaal 3,5 stiksels per cm. De gebruikte kwaliteitsgarens, van het merk Coats® ,zijn afgestemd op de kleurstelling van de basisstoffen. De cruciale naden worden gestikt met speciale kapnadenmachines. Het scheuren van de naden is daarmee uitgesloten. De reflectiestrepen worden opgenaaid met tweenaaldsmachines, waardoor de afstand tussen de stiksels altijd synchroon loopt.

Made To Match werkt hoofdzakelijk met de hoogste kwaliteit reflectie 9910 van 3M. Deze is -evenals de stoffen en accessoires- te reinigen op 60 graden en industrieel wasbaar. De kleding is zeer goed te reinigen zonder kwaliteitsaantasting van de materialen. De ritsen van de verschillende modellen zijn zorgvuldig getest en geselecteerd op treksterkte en sluitbaarheid.
Per artikel wordt de juiste rits ingezet zodat deze even lang meegaat als de stof.

 

Volledig gecontroleerd proces!

Geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit hebben we continue de volledige controle over kwaliteit van alle kledingstukken. De pasvorm is bepaald aan de hand van Europese maattabellen die zijn vastgelegd in een internationaal Lectra Cad Cam systeem. Met dit computergestuurde snijsysteem wordt ieder stofdeel op de millimeter exact hetzelfde gesneden! Iedere productielijn wordt bezet door vakbekwame naaisters. De kwaliteit wordt tijdens het proces gewaarborgd met controles tijdens het confectioneren. De eindcontrole wordt verricht door kwaliteitsmedewerkers die het kledingstuk goedkeuren aan de hand van de artikelspecificaties.

Een optimaal comfort en een lange levensduur

Als specialist in buitenkleding besteedt Made To Match extra aandacht aan de ontwikkeling van ademende wind- en waterdichte kleding. Afhankelijk van het model en de wensen van de dragers wordt gekozen voor een bepaalde mouwsluiting. Deze kan naar wens worden uitgevoerd met elastiek, klittenband, drukknopen, manchetten of een combinatie van deze mogelijkheden.
Doel is een perfecte mouwsluiting die comfort biedt bij een lange levensduur.

Uw keuze
Als u kiest voor kleding van het merk Made To Match,
kiest u voor:

  • Perfect draagcomfort
  • Uitstekende pasvorm
  • Een kwaliteitsproduct