Varna Confectia Sales Europe heeft zich met haar merk Made To Match aangesloten bij NL Greenlabel, dat is opgericht door Nederlands bekendste tuinman Lodewijk Hoekstra (Eigen Huis & Tuin) en landschapsontwerper Nico Wissing. Het is een platform voor bedrijven en organisaties die de buitenruimte blijvend willen verduurzamen.

Het doel van NL Greenlabel is om de footprint van de inrichting van de buitenruimte te verminderen en de buitenruimte meetbaar te verduurzamen. Samen met het gerenommeerde ingenieursbureau Royal HaskoningDHV is hiervoor een duurzaamheidslabel ontwikkeld. Het label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van een product. De meest duurzame producten ontvangen de A+ status, de minst duurzame blijven steken bij G. De toetsing vindt plaats door Royal HaskoningDHV, dat ook het labelingstraject voor NL Greenlabel verzorgt.

De nieuwe kledinglijn van het merk Made To Match mag het B duurzaamheidslabel voeren en is opgenomen in de tweede editie van het Handboek Duurzame Buitenruimte. Daarmee valt de kleding in de op één na hoogste categorie. Van deze modern gestijlde lijn, genaamd de Young Line, is een overzichtelijke brochure beschikbaar. Wilt u meer weten over NL Greenlabel? Neem dan gerust contact met ons op of kijk op www.nlgreenlabel.nl

 

MadeToMatch NLgreenlabel